Website laten maken?
OK John
Websites voor ZZP-ers, kleine zelfstandigen, stichtingen en verenigingen.
OK John webdesign

Portfolio

Hondenschool Utrecht Deze klant met een hondenschool (Hondenschool Sammie) wilde graag gevonden worden in google op de zoekwoorden "hondenschool utrecht".

Na het vastleggen van een relevante domeinnaam en een "google-vriendelijk" gemaakte website staat deze klant hiermee steevast in de top drie van google op deze zoekwoorden.

Pobeer het zelf maar eens. Of ga direct naar Hondenschool Utrecht.

Dierenverzorger Denise Deze website is een zogenaamde responsive site en gemaakt met WordPress. De website schaalt dus mee met het device waarmee je de site bekijkt.

Op een laptop of pc scherm zal de site op volledig formaat te zien zijn. Bekijk je hem echter met een tablet of smartphone dan zal de weergave zich zodanig aanpassen zodat je maximaal van de mogelijkheden gebruik kunt maken en de tekst ten alle tijden leesbaar blijft.

Bekijk de website van Dierenverzorger Denise.

Zona Een Belgische pagina over zona (veel gebruikt woord in Belgie voor gordelroos).

Deze pagina is geoptimaliseerd op het woord "zona". Googlen op op het woord zona levert op google.be een top 3 positie op.

Deze website krijgt voldoende verkeer om het interessant te maken om inkomsten te genereren uit advertenties. (google adsense).

Zoek maar eens op "zona" (let op: wel op google.be) of neem direct een kijkje op www.zonagordelroos.be
OK John | Notenakker 1 | 3945 EM Cothen | info@ok-john.nl | KvK 57954488 | BTW nr. NL177287305B01